Aktuelt

Seminaret 2021 er avlyst

Den usikre smittesituasjonen og lite påmelding til seminaret (noko som truleg heng saman), gjer at styret diverre har sett seg nøydde til å avlysa seminaret på Rauland 15.–17. september. Me ser no framover mot neste år og vil koma tilbake med eit nytt spanande program for seminaret i 2022.

Kven er folkemusikaren anno 2021?

Oppdatert program for seminaret «Aktuell, tradisjonell og unik» er no klart! Seminaret vert på Rauland 15.–17. september. Les meir her og meld deg på innan 1. september!

Samarbeidsavtale mellom Sff og NFL

Norsk senter for folkemusikk og folkedans (Sff) og Norsk folkemusikklag (NFL) har nå signert ei langsiktig samarbeidsavtale med mål om gjensidig å styrke kvarandre sitt faglege arbeid for formidling, dokumentasjon og forsking på folkemusikk og folkedans.

Foto: Synnøve Bjørset / Universitetet i Bergen

Jan-Petter Blom til minne

Jan-Petter Blom har gått ut av tiden. NFL og SFF takker med dette minneordet for den store innsatsen han har lagt ned for norsk folkemusikk og folkedans.

Jan-Petter Blom har gått ut av tiden

Styret i Norsk folkemusikklag har fått den triste beskjeden om at vårt æresmedlem Jan-Petter Blom har gått ut av tiden. Vi vil takke ham for den store innsatsen han har lagt ned for Norsk folkemusikklag spesielt og norsk folkemusikk og folkedans generelt. Vi lyser fred over hans minne.

Lastar …

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Abonner på nyhende frå NFL

Få nyhende frå NFL tilsendt direkte til e-posten din.

%d bloggarar likar dette: